Laatste nieuws over Netflix

Wat keek jij als eerste op Netflix?

Nu Netflix 5 jaar actief is in Nederland zijn wij ook benieuwd naar wat jullie als eerste op Netflix gekeken hebben vanaf het moment dat je lid bent geworden. Vul daarom onderstaand formulier en en vrijdagmiddag zullen hier dan op terug komen!

5 jaar Netflix in Nederland

Op 11 september 2018 bestaat Netflix vijf jaar in Nederland. Inmiddels is de streamingdienst niet meer weg te denken uit onze huiskamers, terwijl veel mensen vijf jaar geleden nog nooit van Netflix gehoord hadden. In de tussentijd is er dan ook veel gebeurd en daar staan wij deze week bij stil.

Kijklijst

Het kan natuurlijk goed kloppen dat je niet meer precies weet wat je eerste film of serie op Netflix was, zeker niet als je al lid bent vanaf het eerste uur. Toch zijn er ook mensen die dit maar al te goed weten, net als de eerste single die ze kochten bij de platenzaak.

Mocht je het niet meer precies weten, dan is er gelukkig een eenvoudige manier om hier achter te komen. Je kunt namelijk je volledige kijkgeschiedenis op Netflix terughalen. Dit is namelijk te vinden onder ‘kijkactiviteit’ bij Mijn Account op Netflix. Dit is de directe link. Wanneer je op ‘Alles downloaden’ klikt, dan krijg je je hele kijkgeschiedenis te zien en ontdek je met welke film of serie jouw Netflix-avontuur is begonnen. Wij zijn benieuwd!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?