Laatste nieuws over Netflix

Wat? Keert Peach terug in You seizoen 4?

Joe Goldberg leek Peach Sallinger in het eerste seizoen op brute wijze te vermoorden. Nu zijn er echter hints opgedoken waaruit zou blijken dat Peach mogelijk helemaal niet dood is. Er zouden zelfs hints opgedoken zijn dat Peach mogelijk terugkeert in het vierde seizoen van de serie.

Peach

Peach Salinger, gespeeld door Shay Mitchell, hield Joe Goldberg (Penn Badgley) in het eerste seizoen van You flink bezig. Guinevere Beck (Elizabeth Lail) zag Peach als goede vriendin. Zij kon het echter niet goed hebben dat Beck zoveel aandacht schonk aan Joe. Uiteindelijk besloot Joe in aflevering zes van seizoen 1 een einde aan de bemoeienis van Peach te maken door haar te doden. De grote vraag is nu: is Peach wel echt dood?

Keert Peach terug in You seizoen 4?

Alhoewel lange tijd gedacht werd dat Joe Peach had vermoord in het eerste seizoen, is er nu ineens een kans dat ze terugkeert in het vierde seizoen. We hebben Peach tenslotte niet op beeld dood zien gaan. Daarbij komt dat Peach de avond voor het conflict met Joe nog samen met Raj (Gerrard Lobo) was. Hij is een medische student en zou Peach maar zo geholpen kunnen hebben.

Daar komt ook nog eens bij dat Peach plannen had gemaakt om te verhuizen naar Parijs, de plek waar het vierde seizoen zich lijkt af te spelen. Opmerkelijk genoeg bevat de video van Netflix voor You seizoen 4 ook een clip waarin Peach opduikt. Het gaat om een eerdere scene waarin Joe er niet in slaagde om haar te doden. Zou Peach dan echt terugkeer voor You seizoen 4?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?