Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Wat?! Regé-Jean Page had rol in Harry Potter

Regé-Jean Page heeft de harten van veel Netflix-abonnees gestolen toen hij opdook in het eerste seizoen van Bridgerton. De acteur was verantwoordelijk voor de rol van Duke of Hastings. Simon trouwde met Daphne Bridgerton. Sinds zijn rol in Bridgerton gaat de carrière van Page in rap tempo, maar ook vroeger had hij al een interessante rol.

Harry Potter

Regé-Jean Page had vroeger namelijk een rolletje in een Harry Potter film. In het eerste deel van Harry Potter en de Relieken van de Dood was hij kort te zien. Tijdens een scène staat hij tussen Hermelien en Harry Potter in. Het is een kleine rol, maar wel een mooi moment om Page als puber te zien.

Niet terug in Bridgerton

In het tweede seizoen van Bridgerton was geen rol meer weggelegd voor Page. Hij gaf al na de release van seizoen 1 aan niet terug te keren voor nieuwe afleveringen. Ook in de komende seizoeen verwachten we Page helaas niet meer terug. Des te leuker dat we hem nu wel even voorbij zien komen in een oude Harry Potter film. Binnenkort zien we Page ook in The Gray Man en Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

@crazystupidlowkey Am I the one who just noticed this now??? #harrypotter #bridgerton #dukeofhastings #regejeanpage #emmawatson ♬ som original – crazystupidlowkey

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?