Beste van de Maand

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in 2021?

Wij hebben de Netflix Top 50 van 2021 samengesteld, nu is het tijd voor jullie om zelf te bepalen wat jullie favorieten waren van 2021. De komende dagen kan er gestemd worden op de beste films, series en documentaires van het afgelopen kalenderjaar. De laatste winnaars van december zijn bekend en daardoor kan nu de jaarstrijd beginnen. Wie wordt de opvolger van onder meer Virgin River en The Queens Gambit.

Maandwinnaars naar jaarwinnaars

Iedere maand stemden jullie massaal op de strijd voor de beste nieuwe titels van die maand. Van de maandwinnaars en podiumklanten hebben we nu een totale lijst gemaakt, waaruit jullie kunnen kiezen wie de beste van 2021 zijn geweest. In 2020 waren The Queens Gambit, Virgin River (seizoen 2), A Star is Born, David Attenborough: A Life on Our Planet en Too Hot to Handle de vijf grote winnaars. Wie gaan er nu met de buit vandoor? Het is aan jullie om te stemmen!

We vragen dan ook aan jullie om te stemmen op je absolute favoriet van het afgelopen jaar. Dit kan tot en met zondag 9 januari, daarna maken we de winnaars bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?