Beste van de Maand

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in 2023?

Wij hebben de Netflix Top 50 van 2023 samengesteld, nu is het tijd voor jullie om zelf te bepalen wat jullie favorieten waren van 2023. De komende dagen kan er gestemd worden op de beste films, series en documentaires van het afgelopen kalenderjaar. De laatste winnaars van december zijn bekend en daardoor kan nu de jaarstrijd beginnen. Wie wordt de opvolger van onder meer Manifest en Stranger Things

Maandwinnaars naar jaarwinnaars

Iedere maand stemden jullie massaal op de strijd voor de beste nieuwe titels van die maand. Van de maandwinnaars en podiumklanten hebben we nu een totale lijst gemaakt, waaruit jullie kunnen kiezen wie de beste van 2022 zijn geweest. In 2020 waren The Queens Gambit, Virgin River (seizoen 2), A Star is Born, David Attenborough: A Life on Our Planet en Too Hot to Handle de vijf grote winnaars. In 2022 ging de champagne naar Squid Game, The Witcher (seizoen 2), Red Notice, Formula 1: Drive to Survive (seizoen 3) en Jochem Myjer: Adem in, Adem uit. Vorig jaar was het prijs voor Manifest, het vierde seizoen van Stranger Things, Enola Holmes, de docu The Tinder Swindler en Ricky Gervais met Supernature.

Stemmen!

Wie gaan er nu met de buit vandoor? Het is aan jullie om te stemmen! We vragen dan ook aan jullie om te stemmen op je absolute favoriet van het afgelopen jaar. Dit kan tot en met donderdag 4 januari, daarna maken we de winnaars bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?