Beste van de Maand

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in december?

December 2018 gaat de boeken in als één van de mooiste maanden ooit in het Netflix-tijdperk. De streamingdienst heeft ruim 200 films en series toegevoegd aan het aanbod en hier zaten zeer veel toppers tussen. We zijn benieuwd wat de favorieten zijn!

Topfilms

Met name het aanbod aan series van Netflix wordt geloofd, maar in december heeft de streamingdienst ook het aanbod films een flinke kwaliteitsinjectie gegeven. Er verschenen topfilms zoals The Revenant, Birdman, Hacksaw Ridge, Fantastic Beasts and Where To Find Them en Sully op Netflix en daarnaast werden ook de Originals Bird Box, Mowgli en Roma toegevoegd aan het aanbod.

Daarmee was het in december ook volop genieten voor de liefhebber van films. Er keerden bovendien ook toppers terug in het aanbod, zoals Scarface, The Lord of the Rings-trilogie en Ratatouille.

Genieten, genieten en genieten

December is natuurlijk de Netflix-maand bij uitstek, omdat de feestdagen aanbreken en het buiten almaar kouder wordt. Een filmpje of een serie kijken is dan heerlijk en daar speelde Netflix uitstekend op in. Met Prison Break seizoen 6, Brooklyn Nine-Nine seizoen 5, Gomorra seizoen 3 waren er geliefde series die van een nieuw seizoen voorzien werden en ontdekten we ook weer nieuwe series, zoals Dogs of Berlin, Pine Gap, The Protector en You. En laten we Springsteen on Broadway en de nieuwste cabaretshow van Ellen DeGeneres niet vergeten. Maar, wat zijn nu de beste nieuwe titels op Netflix van de maand december? We geven het je te doen!