Beste van de Maand

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in juli?

Mede door twee ontzettend drukke moment in de maand juli zijn er deze maand veel films en series bijgekomen op Netflix. Eerst ging het op 1 juli al los met veel nieuwe titels en op 15 juli werd dat nog eens dunnetjes overgedaan. Over de gehele maand genomen verschenen er meer dan tweehonderd nieuwe films en series. Wat vind jij de beste?

Veel films

Met name het filmaanbod van Netflix is flink uitgebreid in juli. Dat is ook wel te zien aan de lange lijst hieronder, er staan namelijk zeer veel films tussen. Aan jou de moeilijke taak om de beste/leukste uit te kiezen. Eind deze weken komen we met de resultaten.

Deze titels komen begin augustus naar Netflix

Behalve de films was het ook voor de serieliefhebber een meer dan uitstekende maand op Netflix. Dat kwam mede door het verschijnen van Orange is the New Black seizoen 6 natuurlijk, maar er verschenen veel meer toffe series. Zo groeide Good Girls uit tot een hit en werden ook Teen Wolf en Hinterland van nieuwe afleveringen voorzien. Het kiezen van de beste serie is dus niet zo’n makkelijke opgave!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?