Beste van de Maand

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in mei?

Er is weer een maand voorbij. Mei zit in de boeken en we focussen ons al op juni. Toch willen we ook nog even terugblikken op wat mei ons allemaal gebracht heeft. We geven jou als bezoeker van deze website uiteraard weer de mogelijkheid om te stemmen op de beste nieuwe titels van de maand.

Rustige maand

Als we kijken naar het totaal aantal nieuwe titels op Netflix in mei, dan valt dat misschien wat tegen. April was wat dat betreft een stuk drukker. Kwalitatief gezien was er echter weinig mis met wat er in mei op Netflix is verschenen.

Denk bijvoorbeeld alleen al aan het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why, waar ruim een jaar naar uitgekeken is. Ook naar de gloednieuwe series Safe en The Rain werd reikhalzend uitgekeken. Laatstgenoemde serie is overigens net verlengd voor een tweede seizoen. Wat worden de beste titels van mei 2018 op Netflix? De keuze is aan jou! Let op: je hoeft niet iets aan te vinken in iedere categorie. Heb je dus bijvoorbeeld geen documentaire gekeken, dan kun je deze categorie overslaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?