Beste van de Maand

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in november?

De maand november is voorbijgevlogen, ondanks dat de temperaturen inmiddels flink gedaald zijn. Tijd om de balans op te maken en te bepalen welke films en series uitgeroepen worden tot de Beste van de Maand. We hebben ook een extra categorie toegevoegd voor deze editie!

Kerstfilms

Netflix voegde namelijk in november ook zeer veel kerstfilms toe aan het aanbod. De streamingdienst heeft er voor gekozen om zelf vol in te zetten op deze films en dat lijkt zijn vruchten af te werpen, want ze worden vrijwel allemaal gewaardeerd. Maar wat is de leukste?

Naast de kerstfilms was er uiteraard veel meer te beleven op Netflix. Verschillende topfilms werden aan het aanbod toegevoegd en er verschenen gloednieuwe series. Ook werden reeds bestaande series van een nieuw seizoen voorzien, want zo konden we bijvoorbeeld niet om het zesde seizoen van House of Cards heen. Voorheen was deze serie van Netflix een garantie voor een hoge eindnotering in de Beste van de Maand-verkiezing, maar lukt dat nu ook na alle ophef van vorig jaar?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?