Beste van de Maand

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in oktober?

Beste Titels oktober Netflix

De maand oktober is weer voorbij gevlogen en als we terugblikken op die maand dan kunnen we constateren dat we weer meerdere malen aangenaam verrast zijn door Netflix. Veel gloednieuwe Netflix Originals zijn aangeslagen en er zijn flink wat aangekochte titels bijgekomen. Wat zijn volgens jou de beste titels van oktober op Netflix?

Horrormaand

Vanwege Halloween had Netflix oktober omgedoopt tot horrormaand en dat was goed te zien aan het aanbod dat er bij is gekomen. Er werden veel horrorfilms- en series toegevoegd aan het aanbod. The Haunting of Hill House springt hier wel uit, want deze Netflix Original is een regelrechte hit geworden onder de horrorfans.

Of die serie, waarin Michiel Huisman de hoofdrol speelt, ook door de bezoekers van deze site wordt uitgeroepen tot beste serie zullen we begin november weten, als we de uitslagen bekendmaken. De concurrentie zal onder andere komen van Élite, want ook deze Spaanse serie werd uitmuntend ontvangen én daar is zelfs al een tweede seizoen van aangekondigd.

Wekelijkse series

Oktober was ook de maand waarin veel ‘wekelijkse series’ van start zijn gegaan. Dan hebben we het over Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Riverdale en Dynasty. Dit zijn series van The CW en in Amerika zijn daar de nieuwe seizoenen begonnen, vanwege de deal tussen Netflix en The CW kunnen wij wekelijks meekijken, in plaats van wachten tot het complete seizoen is afgerond.