Beste van de Maand

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in september?

De herfst staat voor de deur en dat houdt in dat de maand september (nagenoeg) voorbij is. Tijd voor een terugblik en jou als bezoeker van deze site weer te vragen wat de Beste Titels van de maand waren op Netflix

Kwaliteit boven kwantiteit

Qua aantal nieuwe films en series was september misschien geen uitzonderlijke maand op Netflix, maar als we door het aanbod scrollen wat er bij is gekomen, dan kan er geconcludeerd worden dat het zeker geen slechte maand was. Netflix voorzag bijvoorbeeld zeer veel series van een nieuw seizoen.

De strijd in de categorie ‘Beste nieuw seizoen van een serie’ kan dan wel eens hevig worden, met nieuwe seizoenen voor bijvoorbeeld Outlander, Once Upon a Time, Atypical, The Affair en Good Witch. Ook verschenen er, met name later in de maand september, ook meerdere nieuwe series, die vooral afkomstig van Netflix zelf zijn.

In september keerden er ook zeer veel topfilms terug in het aanbod van Netflix. Omdat deze titels al vaker online hebben gestaan bij de streamingdienst zijn deze niet nog eens opgenomen in de Beste Titels van de Maand-verkiezing. Films als Iron Man, Ant-Man, Schindler’s List en Rango doen daarom niet mee dit keer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?