Laatste nieuws over Netflix

Wat voor spoiler ben jij? Netflix zoekt het uit

netflix spoilerVroeger keek iedereen tegelijkertijd naar een serie op televisie en werd er de gehele week gesproken hoe het zou aflopen. Nu is dat wel anders. Door de komst van onder meer Netflix kijkt iedereen zijn favoriete serie wanneer hij dat zelf wil. Sommige fans jagen een nieuw seizoen van bijvoorbeeld House of Cards er het liefst in een weekend doorheen. Anderen nemen er uitgebreid de tijd voor en zijn weken zoet met een seizoen. Maar hoe voorkom je dat je het einde al weet?

Zogenaamde spoilers komen steeds meer voor, want met de komst van social media wordt er overal over de wereld gesproken over de afloop van een serie. Netflix heeft dit laten onderzoeken en kwam erachter dat er vijf verschillende soorten spoilers zijn, mensen die dus verklappen hoe een serie afloopt. De schaamteloze spoilers, de opschepperige spoilers, de geheimzinnige spiolers, de impulsieve spoilers en de per ongeluk spoilers.

Netflix heeft een website in het leven geroepen zodat iedereen kan ontdekken wat voor spioleraar hij of zij is. Daarnaast kun je op de site ook zelf een rits aan spoilers bekijken. In een roulette komen slot scenes van diverse series en films voorbij. Kun jij de verleiding weerstaan? Want je krijgt tot twee keer toe de kans om te ontsnappen. Doe hier de test tot welke categorie spoiler jij hoort!.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?