Laatste nieuws over Netflix

Weer goed nieuws: Suits blijft toch op Netflix

Suits seizoen 5
Voor fans van Suits hebben we wederom goed nieuws. De populaire advocatenserie wordt toch niet verwijderd door Netflix. Of ook de andere populaire series zoals Nashville, Downton Abbey, The Tudors en Weeds te zien blijven is momenteel nog niet bekend.

Suits niet verwijderd door Netflix

Suits wordt dus niet verwijderd door Netflix. De vraag is echter hoe lang de serie nu beschikbaar blijft bij de streamingdienst. Vorige maand stond Suits namelijk ook al op de nominatie om verwijderd te worden door Netflix. Toen lukte het ze ternauwernood om de rechten te verlengen. Blijkbaar kon dat toen slechts met één maand verlengd worden. Of Netflix Suits nu weer voor één maand weet te behouden is niet bekend. De streamingdienst kon ons daar verder nog niets over zeggen, wel werd aan ons aangegeven dat het absoluut van doorslaggevende functie kan zijn om Suits als suggestie bij Netflix in te dienen!

Hoe zit het met de andere series op Netflix?

Op dit moment hebben we nog geen goed nieuws wat betreft de andere populaire series, zoals Nashville, Downton Abbey, The Tudors en Weeds. Ook deze series moesten wij onlangs helaas opnemen in ons Verwijderalarm. Helaas staat momenteel bij al deze series nog altijd weergegeven dat ze binnenkort verwijderd zullen worden door Netflix. Ook hierbij geldt weer dat het loont om via de suggesties aan Netflix door te geven dat je hoopt dat de rechten van een bepaalde serie verlengd wordt. Zodra wij merken dat het gevaar voor een bepaalde serie is geweken en deze dus niet meer op de nominatie staat om verwijderd te worden, zullen wij dit artikel updaten!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?