Laatste nieuws over Netflix

Wensenlijstje voor Netflix in Nederland (gesloten)

In het jaar 2013 is veel gebeurd. Het jaar gaat ook de boeken in als het jaar waarin Nederland kennismaakte met Netflix. Op 1 januari van dit jaar had waarschijnlijk nog bijna niemand van Netflix gehoord. Driekwart jaar later weten er veel wel beter.

Het invullen van de lijst is niet meer mogelijk! Lijstjes die na 31-12-2013 om 11.45 uur zijn ingevuld worden niet meer bekeken

Op 11 september werd Netflix in Nederland gelanceerd. Het was de eerste online streamingsdienst in ons land en we hebben de afgelopen maanden gemerkt dat we erg blij zijn met deze VOD-dienst. Zes procent bleek al snel een abonnement te hebben afgesloten, maar op ons Facebook- en Twitter-account merkten we ook vrij snel dat ‘we’ meer willen. Zeker in de eerste maand(en) was niet iedereen tevreden over het aanbod, maar Netflix heeft de belofte dat het aanbod regelmatig aangevuld zou worden waargemaakt. Toch is er nog steeds ruimte voor verbetering. Wij zijn daarom zeer benieuwd naar jullie mening en vragen jullie deze hieronder te geven.

Het zijn slechts 6 vragen en het duurt hooguit 1 minuut om het in te vullen!
De vragen kunnen bovendien volledig anoniem ingevuld worden. Er worden geen gegevens gevraagd.
Wij zijn enkel en alleen nieuwsgierig naar jullie mening.

Bekijk hier het huidige Aanbod van Netflix in Nederland!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?