Laatste nieuws over Netflix

What/If met Renée Zellweger in mei op Netflix

What If Netflix Renee Zellweger

What/If is door Netflix aangekondigd. De duistere serie met Renée Zellweger in de hoofdrol zal op vrijdag 24 mei al worden gelanceerd op de streamingdienst. Twee weken voor de release van de serie is de heftige trailer verschenen.

What/If: welcome to the Game

De duistere thrillerserie What/If draait om morele kwesties en laat zien wat er gebeurt als men normen en waarden laat varen. In het eerste seizoen van de Netflix Original-serie ontvangt een onvermogend, pasgetrouwd stel uit San Francisco een lucratief, maar dubieus voorstel van een mysterieuze vrouw.

Die mysterieuze vrouw wordt gespeeld door Renée Zellweger. Het is voor Zellweger, die al een Oscar heeft gewonnen voor haar rol in Cold Mountain en verder bekend is van onder meer Bridget Jones’s Diary en Me, Myself & Irene, haar eerste grote rol in een serie.

Hoeveel zou jij op het spel zetten voor een kans om je dromen waar te maken? Dat is de vraag die gesteld zal worden in What/If. De serie wordt omschreven als een neo-noir sociale thriller. De cast van What/If bestaat verder uit Jane Levy, Blake Jenner, Samantha Ware, Keith Powers, Daniella Pineda, Juan Castano, John Clarence Stewart en Dave Annable.

Bekijk de trailer van What/If