Laatste nieuws over Netflix

Update: When Calls the Heart en Fuller House door zonder Loughlin

Lori Loughlin is ontslagen door Hallmark en zal ook niet meer terugkeren in Fuller House. De actrice is betrokken bij een groot schandaal en dat kost haar de kop. Van beide series is inmiddels wel duidelijk dat ze door gaan. Voor Loughlin is het echter dus gedaan.

Grootste college schandaal ooit

De Verenigde Staten is in de ban van het grootste college schandaal ooit. Zo’n vijftig personen zijn aangeklaagd wegens een complot. Rijke ouders slaagden erin om hun kinderen op de meest prestigieuze universiteiten te krijgen door sportcoaches om te kopen. Deze universiteiten hebben zeer strenge toelatingseisen, die eenvoudiger zijn als je een uitzonderlijk sporttalent bent. Door sportcoaches om te kopen werden de kinderen via deze route, terwijl ze helemaal geen talenten waren, de scholen binnengeloodst.

Ontslagen door Hallmark

Eén van de schuldigen is Loughlin. Ze wist haar twee dochters bij USC binnen te krijgen, doordat ze aangemerkt werden als grote roeitalenten. Ze hadden echter nog nooit geroeid en zou 500.000 dollar hebben betaald om USC binnen te komen. Hallmark heeft nu besloten om te breken met de actrice, die naast When Calls the Heart nog aan een aantal projecten werkte. Op Netflix zijn de eerste vijf seizoenen van de serie te zien, in de Verenigde Staten zendt Hallmark momenteel het zesde seizoen uit. Hallmark heeft laten weten dat When Calls the Heart gewoon door zal gaan, daar zal het ontslag van Loughlin niets aan veranderen. Wel zijn de afleveringen van dit weekend uitgesteld. Dit komt volgens Amerikaanse media vanwege de afwikkeling van het ontslag.

Slotseizoen Fuller House

Louglin werd bekend door haar rol in Full House. De spin-off Fuller House draait op Netflix en krijgt in het najaar het slotseizoen. Rebecca Katsopolis was ook te zien in Fuller House, maar in het vijfde en laatste seizoen zal ze niet te zien zijn. Haar rol wordt uit het verhaal geschrapt. Aangezien in Fuller House de jongere generatie de hoofdrol vertolkt, zal dit geen grote gevolgen hebben voor het verhaal.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?