Laatste nieuws over Netflix

When Calls the Heart gaat onverminderd voort: seizoen 9

De koek is nog lang niet op voor When Calls the Heart. Eén van de meest succesvolle Hallmark-series is namelijk opnieuw verlengd. Er is een negende seizoen aangekondigd door hoofdrolspeelster Erin Krakow.

Klap van Lori Loughlin verwerkt

Tijdens het zesde seizoen leek het helemaal mis te gaan voor When Calls the Heart. Actrice Lori Loughlin bleek te zijn betrokken bij een grootscheeps omkoopschandaal op Amerikaanse universiteiten. Dat zorgde ervoor dat ze uit de serie werd geschreven en de reeks zelfs enige tijd stil kwam te liggen. Het seizoen kende zodoende ook slechts negen afleveringen. Het was zelfs even de vraag of de reeks wel door zou gaan, maar uiteindelijk is de klap volledig verwerkt.

Elizabeth Thornton-Thatcher

Zonder Abigail Stanton stond het verhaal nog altijd als een huis en met Erin Krakow als hoofdrolspeelster Elizabeth Thornton-Thatcher zijn er inmiddels al een zevende en achtste seizoen verschenen. Dit achtste seizoen is dit weekend afgerond in de Verenigde Staten, waarop onderstaande filmpje verscheen op de socials. Hierin is het negende seizoen aangekondigd.

Netflix in afwachting op seizoen 7

De Hallmark-serie wordt in Nederland door Netflix uitgezonden, maar wel met enige vertraging. Het zevende en achtste seizoen moeten namelijk nog verschijnen. Nu het achtste seizoen in Amerika is afgerond op Hallmark, lijkt het zevende dan ook aanstaande op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer When Calls The Heart seizoen 7 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?