Laatste nieuws over Netflix

When Calls the Heart in gevaar door ontslag Loughlin

Lori Loughlin When Calls the Heart Netflix

Het is zeer twijfelachtig geworden of When Calls the Heart nog verder zal gaan. De serie is onderweg met het zesde seizoen, maar Lori loughlin – één van de hoofdrolspelers – is ontslagen door Hallmark. Dit is het gevolg van een groot schandaal.

Grootste college schandaal ooit

De Verenigde Staten is in de ban van het grootste college schandaal ooit. Zo’n vijftig personen zijn aangeklaagd wegens een complot. Rijke ouders slaagden erin om hun kinderen op de meest prestigieuze universiteiten te krijgen door sportcoaches om te kopen. Deze universiteiten hebben zeer strenge toelatingseisen, die eenvoudiger zijn als je een uitzonderlijk sporttalent bent. Door sportcoaches om te kopen werden de kinderen via deze route, terwijl ze helemaal geen talenten waren, de scholen binnengeloodst.

Ontslagen door Hallmark

Eén van de schuldigen is Loughlin. Ze wist haar twee dochters bij USC binnen te krijgen, doordat ze aangemerkt werden als grote roeitalenten. Ze hadden echter nog nooit geroeid en zou 500.000 dollar hebben betaald om USC binnen te komen. Hallmark heeft nu besloten om te breken met de actrice, die naast When Calls the Heart nog aan een aantal projecten werkte. Op Netflix zijn de eerste vijf seizoenen van de serie te zien, in de Verenigde Staten zendt Hallmark momenteel het zesde seizoen uit.

Slotseizoen Fuller House

Behalve in When Calls the Heart is Loughlin ook te zien in Fuller House. Hiervan zal dit najaar het slotseizoen verschijnen op Netflix. Of Loughlin hier nog wel een rol in zal vertolken is de vraag. Haar rol is wel kleiner, doordat het om de nieuwe generatie gaat ten opzichte van Full House. Daarin was Loughlin wel één van de hoofdpersonages.