Laatste nieuws over Netflix

When Calls the Heart keert terug in februari

When Calls the Heart Netflix

Fans van When Calls the Heart hebben dit keer iets langer moeten wachten op nieuwe afleveringen. Seizoen 5 van de serie staat nu toch gepland om op Netflix te verschijnen. Op 1 februari is het zover.

Coal Valley wordt Hope Valley

When Calls the Heart is een Hallmark-serie, die zich een kleine eeuw geleden afspeelt in een dorpje in West-Canada genaamd Coal Valley. De kolenmijn houdt het dorp in stand, maar deze zal al spoedig sluiten. Het dorpje wordt omgedoopt in Hope Valley en een houtzagerij zorgt letterlijk voor nieuwe hoop.

Elizabeth Thatcher

In het dorp volgen we vooral het leven van Elizabeth Thatcher. De welgestelde vrouw wordt verliefd op Jack Thornton. Hun relatie gaat echter lang niet altijd even makkelijk en gaandeweg de seizoenen zijn er steeds meer obstakels die zij, en hun dorpsgenoten, moeten zien te overbruggen.

When Calls the Heart seizoen 5

In het vijfde seizoen zal dat niet minder zijn en worden de gebeurtenissen zelfs heftiger. Het vijfde seizoen bestaat uit tien afleveringen en deze zijn vanaf 1 februari te zien op Netflix. Tijdens de kerstdagen van 2018 is er op Hallmark ook een Kerstspecial geweest. Of deze ook direct te zien is samen met het vijfde seizoen is op dit moment nog niet bekend. Wél is er door Hallmark al een zesde seizoen besteld, waardoor de serie nog even door zal gaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?