Verwijderalarm

When Calls the Heart-seizoenen verwijderd van Netflix

Onrust voor de fans van When Calls the Heart. Er zullen namelijk spoedig diverse seizoenen verdwijnen van Netflix. De reeks is origineel van Hallmark, waardoor Netflix de rechten moet aankopen. Eind deze maand blijkt er een deel van de licentie te verlopen, zo heeft Netflix-Nederland.nl achterhaald.

Vier seizoenen sneuvelen

Op dit moment staan er zes seizoenen van When Calls the Heart op Netflix, terwijl er inmiddels acht seizoenen zijn uitgezonden in de Verenigde Staten. De reeks liep continu een seizoen achter en doordat het achtste seizoen recent is afgerond op Hallmark kijken veel fans reikhalzend uit naar het zevende seizoen. Nu is dat dus onzeker geworden, want de eerste vier seizoenen verdwijnen op 31 oktober van Netflix. Mogelijk weet de streamingdienst de rechten nog te verlengen, maar voor nu is dat nog niet het geval.

Onrust rondom Lori Loughlin

De serie When Calls the Heart kwam de afgelopen jaren ongewild in het nieuws door Lori Loughlin. De actrice werd opgepakt omdat ze betrokken was bij een grootschalig collegeschandaal. Loughlin verdween zelfs enige tijd achter de tralies. Hallmark nam daarop afscheid van de actrice en het zesde seizoen kwam enige tijd stil te liggen. De reeks ging verder maar wel zonder Abigail Stanton, het personage dat Loughlin vertolkte.

Komen er nog nieuwe seizoenen?

De grote vraag is nu naast het vermoedelijke verdwijnen van seizoenen, komen er nog nieuwe seizoenen van When Calls the Heart op Netflix? Ondanks het aanstaande vertrek is dit niet uit te sluiten. In het verleden is het vaker voorgekomen dat oude seizoenen verdwenen en er vervolgens nieuwe seizoenen op Netflix verschenen. En ook zijn series later weer volledig teruggekeerd, zoals bijvoorbeeld The Walking Dead. Alles zal afhangen van de onderhandelingen en gemaakte deals tussen Hallmark en Netflix. Hierover geven beide partijen alleen geen informatie.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer When Calls The Heart seizoen 7 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?