Laatste nieuws over Netflix

When Calls the Heart-ster in Firefly Lane seizoen 2

Fans van When Calls the Heart kunnen een van de sterren van de serie binnenkort terugzien in een andere serie. Chris McNally versterkt namelijk de cast van het tweede seizoen van Firefly Lane. Hij kruipt voor de Netflix Original in de huid van Mr. Waverly.

Lucas Bouchard

Voor fans van When Calls the Heart is McNally geen onbekende. Hij vertolkt sinds 2019 de rol van Lucas Bouchard, een zakenman die naar Hope Valley vertrekt en het hart van Elizbath Thornton (Erin Krakow) verovert. Alhoewel het wachten is tot er eindelijk nieuwe seizoenen van When Calls the Heart worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix, is er nu wel goed nieuws voor fans van McNally.

Firefly Lane

McNally heeft namelijk zijn handtekening gezet onder een contract voor Firefly Lane seizoen 2. Hij speelt een totaal ander personage dan we gezien hebben in When Calls the Heart. Zo is McNally in Firefly Lane verantwoordelijk voor de rol van Mr. Waverly, een charismatische leraar Engels. Katy en Tully worden uit hun comfort zone getrokken als ze de nieuwe leraar ontmoeten.

Firefly Lane seizoen 2

We zullen wel nog even geduld moeten hebben tot Firefly Lane seizoen 2 op Netflix te bekijken is. De opnames zijn inmiddels in volle gang en lijken tot ergens in april te duren. Eerder werd al bekend dat seizoen 2 sowieso in 2022 wordt uitgebracht. Het wachten is nu op de officiële releasedatum.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Firefly Lane seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over Firefly Lane seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?