Laatste nieuws over Netflix

When Calls the Heart verlengd met een achtste seizoen

Ondanks de hobbels op de weg gaat When Calls the Heart onverminderd verder. Tijdens de seizoensfinale is door hoofdactrice Erin Krakow bekendgemaakt dat er in 2021 een achtste seizoen van de Hallmark-serie zal komen.

Lori Loughlin

De romantische dramaserie When Calls the Heart kende tijdens het zesde seizoen een flinke dreun. Lori Loughlin werd namelijk gearresteerd voor haar rol in een collegeschandaal. Daarop werd het seizoen kortstondig stilgelegd door Hallmark en verdween Loughlin (die de rol van Abigail Stanton vertolkte) volledig uit de serie.

Kort filmpje Erin Krakow

Een einde van When Calls the Heart bleek het niet te zijn. Er kwam een zevende seizoen en deze is op Hallmark tussen februari en april 2020 uitgezonden. Zondagavond 26 april was de laatste aflevering en daarna werden de kijkers verrast met een kort filmpje van Erin Krakow. De vertolker van Elizabeth Thornton-Thatcher kon bekendmaken dat er een achtste seizoen zal komen in 2021.

Wanneer komt seizoen 7 en 8 op Netflix?

In Nederland heeft Netflix de streamingrechten van When Calls the Heart. De eerste zes seizoenen staan online en het is nu wachten op het zojuist in Amerika afgeronde zevende seizoen. Het zesde seizoen werd op 30 januari toegevoegd en ook de voorgaande seizoenen kwamen telkens aan het begin van het kalenderjaar. De verwachting is dan ook dat in januari 2021 het zevende seizoen zal verschijnen en het zojuist aangekondigde achtste seizoen begin 2022.

Bekijk de aankondiging van Erin Krakow

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?