Laatste nieuws over Netflix

White Lines na één seizoen gecanceld

White Lines Netflix

White Lines zal niet terugkeren voor een tweede seizoen. De nieuwe serie van Alex Pina, de bedenker van onder meer La Casa de Papel, werd groot in de markt gezet. Het succes is alleen achterwege gebleven. De zeer gemengde respons zorgt ervoor dat er geen tweede seizoen komt, zo heeft één van de hoofdpersonages laten weten.

Vaarwel Marcus, vaarwel White Lines

Daniel Mays heeft het nieuws naar buiten gebracht, nadat er de afgelopen dagen al diverse geluiden waren dat White Lines niet zou worden verlengd. Acteurs spraken hun twijfel uit en Mays heeft aan alle onzekerheid nu een einde gemaakt. “Ik krijg veel vragen na diverse berichten in de media. Met pijn in het hart maak ik bekend dat White Lines seizoen 2 er niet zal komen. Het schip is goed en wel voorbij gevaren. Ik dank iedereen voor zijn steun en fans van over de hele wereld. Vaarwel Marcus… Je was mijn favoriet.”

De moord op Axel

Daniel Mays speelde Marcus Ward in White Lines. De serie draaide om een Engelse jongen die op Ibiza was vermist. Twintig jaar lang bleef het stil, tot zijn zus op zoek ging naar Axel. Hij bleek te zijn vermoord en het leverde een bizar verhaal op. De respons op White Lines was zeer wisselend. Sommigen jubelden en wilden zo snel mogelijk een tweede seizoen. Anderen vonden het verhaal niet best en ergerden zich met name aan een aantal personages. Dat was dan vaak gericht op Zoe Collins (gespeeld door Laura Haddock). Blijkbaar heeft het uiteindelijk de verkeerde kant uitgewezen voor White Lines, want er komt geen tweede seizoen.

Deze series werden eerder al gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?