Laatste nieuws over Netflix

White Lines-ster geeft update over mogelijke tweede seizoen

De serie White Lines is een regelrechte hit gebleken op Netflix. Kijkers werden meegetrokken in de zoektocht van Zoe naar de moordenaar van haar broer Axel, op Ibiza. Zij zitten nu dan ook allemaal met dezelfde vraag: komt er een seizoen 2 van White Lines?

‘Veel potentie voor tweede seizoen White Lines’

De mogelijkheid daartoe is er in ieder geval wel, want het einde van seizoen 1 was behoorlijk open. Dat vindt ook Daniel Mays, de acteur die de rol van Marcus vertolkt in White Lines. Hij looft producer Álex Pina, die ook al naam maakte met zijn serie La Casa de Papel. “Het is op briljante wijze open gehouden, in het bijzonder voor mijn personage Marcus”, vertelt Daniel aan Digital Spy. “In de laatste scène zien we hoe Marcus het drugsimperium van de familie Calafat over wil nemen.”

Flashbacks uitgediept?

“Er zijn nog heel veel open eindes die dichtgemaakt zouden kunnen worden. Ook zijn er veel flashbacks die nog uitgediept kunnen worden. Als dat geen goede teaser is voor een tweede seizoen, weet ik het ook niet meer”, knipoogt Daniel tot slot.

Dat er nog veel vraagtekens bij de fans leven na seizoen 1 van White Lines, wordt wel bewezen met het feit dat er nog zeker 8 prangende vragen overbleven. Die lees je hier terug.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?