Laatste nieuws over Netflix

Wie is Bud in Firefly Lane?

Wie is Bud, het is een vraag die boven Firefly Lane hangt. Het eerste seizoen van Firefly Lane nam ons mee naar een begrafenis. Lange tijd vraag je je als kijker af wie er begraven wordt. In de allerlaatste aflevering van het seizoen blijkt het om Bud te gaan. Sommige kijkers zullen zich afvragen wie Bud precies was, omdat zijn naam eerder in de serie niet echt genoemd werd. In dit artikel leggen we je uit wie Bud is.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Firefly Lane seizoen 1 nog niet hebt gezien

Tully en Kate in onmin

In Firefly Lane draait het om de vriendschap tussen Tully Hart (Katherine Heigl) en Kate Mularkey (Sarah Chalke). De twee zijn al jarenlang hartsvriendinnen en hebben van alles meegemaakt. Aan het eind van het eerste seizoen zien we de twee in zwarte kleding. Ze blijken elkaar al een tijdje niet gesproken te hebben, maar het is onduidelijk wat er precies gebeurd is. Toch laat Tully haar gezicht zien op de begrafenis.

Wie is Bud in Firefly Lane?

Het blijkt de begrafenis te zijn van Bud. In de serie werd hij gespeeld door Paul McGillion en vertolkte hij de rol van Kate’s vader. Wat er precies met de vader van Kate gebeurd is, blijft onduidelijk. In de serie bleek hij wel eerder al een keer een lichte hartaanval gehad te hebben. Ondertussen zullen we moeten wachten op een eventueel tweede seizoen om erachter te komen wat er met de vader van Kate is gebeurd en waarom Kate niets meer te maken wil hebben met Tully.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?