Laatste nieuws over Netflix

Wie is Cameron Boyce uit eerbetoon Hubie Halloween

Hubie Halloween is een komische Halloween-film, maar eindigt met een droevige noot. Er is namelijk een eerbetoon voor Cameron Boyce. Maar wie is Cameron Boyce uit Hubie Halloween?

Eerbetoon Cameron Boyce na Hubie Halloween

Hubie Halloween is in alles wat je van een film van Adam Sandler verwacht. Toch is er een opvallend einde. Bij de aftiteling komt er namelijk een foto van Cameron Boyce in beeld, met daarnaast een tekst. “In liefdevolle herinnering aan Cameron Boyce. Veel te snel verdwenen en één van de aardigste, coolste, grappigste en meest getalenteerde kinderen die we hebben gekend. Je leeft voor altijd in ons hart en wordt elke dag echt gemist.”

Zoon van Adam Sandler in Grown Ups

Een rol in Hubie Halloween had Cameron Boyce niet, maar hij werkte wel eerder samen met Adam Sandler. In zowel Grown Ups en Grown Ups 2 was hij één van Sandler’s twee verwende zonen. In juli 2019 overleed Cameron aan de gevolgen van een epileptische aanval. Hij was toen slechts twintig jaar oud. In mei van dit jaar postte Sandler op de geboortedag van Cameron ook al een emotionele post op Instagram. “Happy Birthday to Cameron. Hij zou 21 jaar oud zijn geworden. Zo’n geweldige jongen, we missen hem vreselijk. Vooral zijn fantastische familie.”

Veel bekende castleden

Dat er juist in Hubie Halloween is gekozen om aandacht te schenken aan Cameron Boyce is niet verwonderlijk. Behalve Sandler spelen namelijk ook Kevin James, Maya Rudolph, Steve Buscemi en Rob Schneider mee. Ze waren allen ook onderdeel van de cast van Grown Ups.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?