Laatste nieuws over Netflix

Wie is Carol Sutton uit Outer Banks eerbetoon?

Wie is Carol Sutton uit Outer Banks eerbetoon? In het tweede seizoen van Outer Banks nemen we afscheid van Carol Sutton. Aan het einde van aflevering 6, genaamd My Druthers, lezen we aan het einde de tekst: “In Loving Memory of Carol Sutton.” Maar wie was Sutton, wat betekende zij voor Outer Banks en wat is er met haar gebeurd?

Carol Sutton

Carol Sutton is een Amerikaanse actrice die de rol van Pope’s oma Memaw vertolkte in Outer Banks. In het tweede seizoen zien we dat Pope een bezoekje brengt aan het huis van Memaw om meer te weten te komen over een mysterieuze sleutel die aan zijn familie verbonden is. Tijdens de opnames van het tweede seizoen van Outer Banks is Carol Sutton overleden. Zo vonden de opnames plaats tussen augustus 2020 en 2 april 2021.

Carol Sutton uit Outer Banks

Op 10 december 2020 kwam het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat Carol Sutton was overleden. Ze is 76 jaar oud geworden en overleed in New Orleans, Louisiana. Sutton overleed door complicaties van COVID-19. Naast haar rol in Outer Banks, kun je Sutton ook kennen van verschillende films. Zo was ze onder meer te zien in Steel Magnolias, Monster’s Ball en Ray. Vroeger was ze ook regelmatig in het theater te zien.

De burgemeester van New Orleans vertelde eerder over SuttonL “Carol Sutton was praktisch de koningin van het theater van New Orleans, die decennialang de podia in de stad sierde. De wereld herinnert zich haar van haar optredens in films en series. Of het nou Treme or Claws of Runaway Jury of Queen Sugar is. Maar wij zullen haar indrukwekkende podiumpresentatie altijd herinneren.”

Carol Sutton eerbetoon

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?