Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Wie is Carole Prentice uit eerbetoon Bridgerton seizoen 2?

Wie is Carole Prentice uit eerbetoon Bridgerton seizoen 2? In de laatste aflevering van het tweede seizoen van Bridgerton zit een eerbetoon verwerkt aan Carole Prentice. Prentice speelde een belangrijke rol voor Bridgerton achter de schermen. Maar wie was Carole Prentice, wat betekende zij voor de serie en wat is er met haar gebeurd?

Wie is Carole Prentice uit eerbetoon Bridgerton?

In Bridgerton seizoen 2 aflevering 8 zit een eerbetoon verwerkt aan Carole Prentice. Meteen na de laatste beelden wordt eervol afscheid genomen van Prentice. Prentice werkte achter de schermen mee aan Bridgerton. Zo was ze werkzaam als COVID-19-productiemanager om het tweede seizoen in goede banen te leiden. Carole was daarmee verantwoordelijk voor de veiligheid van de cast en crew tijdens de opnames in pandemietijd.

Carole Prentice overleden

In januari 2022 kwam het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat Carole Prentice is overleden. Op dat moment was ze 61 jaar oud. Ze stierf aan complicaties na een operatie. Een zeer plotselinge dood, zo liet haar zoon Sebastian weten. Zo was ze volgens hem ‘vol energie en vol leven’ toen ze stierf. Volgens Sebastian genoot zijn moeder volop van haar werkzaamheden voor Bridgerton, een serie waar ze zelf fan van was.

“Het was verbazingwekkend om te zien hoeveel hechte vriendschappen ze in zo’n korte tijd had opgebouwd. Ze vond het geweldig. Ze was zelf een zeer fervent Bridgerton-fan. Ze heeft goede vrienden gemaakt en ik denk dat ze in korte tijd heel veel mensen heeft beïnvloed”, aldus zoon Sebastian. In het tweede seizoen van Bridgerton zit ook een eerbetoon verwerkt aan Marc Pilcher.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?