Laatste nieuws over Netflix

Wie is Cassidy Bullock in Riverdale?

In de seizoensfinale van Riverdale werden kijkers weer in aanraking gebracht met een oude bekende uit seizoen 2. Sinds de avond dat Veronica en haar vrienden werden overvallen door een groep gemaskerde mannen dacht niemand meer aan Cassidy Bullock, tot het moment dat Sheriff Minetta Riverdale High binnen komt gelopen. Let op: Dit bericht bevat spoilers voor als je de seizoensfinale nog niet gezien hebt.

Wie is Cassidy Bullock uit Riverdale?

Nadat we al langere tijd niets meer hadden gehoord over Cassidy Bullock, werden we in de seizoensfinale van Riverdale ineens weer meegenomen in de moord op hem. Een dag nadat Archie op bezoek was gegaan bij Hiram om hem te confronteren met de waarheid, heeft Hiram Archie aangegeven voor de moord op Cassidy Bullock. Maar wie was hij ook alweer?

Cassidy Bullocks zagen we slechts in één aflevering voorbij komen in ‘Chapter Twenty-Seven: The Hills Have Eyes. In die afleveringen gingen Veronica, Archie, Jughead en Betty met elkaar op vakantie naar een huisje dat de familie Lodge beschikt. Toen Veronica boodschappen ging doen, kwam ze de jongeman tegen in de winkel. Later in de aflevering werden Veronica en haar vrienden overvallen. Het blijkt dat Cassidy en zijn vrienden daarachter zaten. Archie rent nog achter ze aan het bos in, maar wordt door Hiram’s assistent Andre weggestuurd. Terwijl Archie terugloopt naar het vakantiehuis, hoort hij in de verte dat er iemand wordt doodgeschoten. Het blijkt Cassidy te zijn. Nu gebruikt Hiram die moord om Archie te grazen te nemen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?