Laatste nieuws over Netflix

Wie is de Mol? komt naar Netflix

Wie is de Mol? zal dit najaar te zien zijn op Netflix. De streamer voegde in de Verenigde Staten afgelopen jaar al de vijf seizoenen toe die begin 2000 zijn uitgezonden op ABC. Nu heeft Netflix een herstart ingezet, want er is een nieuw seizoen opgenomen.

De Mol in Australië

In de Verenigde Staten was Wie is de Mol? niet zo’n groot succes als in Nederland en België. Na vijf seizoenen was het klaar, maar Netflix heeft dit nu nieuw leven ingeblazen. Afgelopen jaar is er namelijk een seizoen gefilmd in Australië. Twaalf kandidaten gaan daar het spel spelen, waarbij ze opdrachten moeten volbrengen om geld te verdienen. Alleen er is één mol in hun midden die alles probeert te saboteren.

In één keer bingen

De zoektocht naar de Mol zal op Netflix in één keer te bingen zijn. Het gehele seizoen wordt dit najaar gelanceerd , waar vermoedelijk de Amerikaanse titel The Mole aangehouden zal worden. Of het alleen Amerikaanse deelnemers betreft of dat er een mondiaal deelnemersveld is samengesteld is nog niet duidelijk. Net zoals het dus nog wachten is op de exacte releasedatum.

Nederlandse Wie is de Mol? naar Netflix?

De komst van deze nieuwe serie roept ook gelijk de vraag op: Komen er Nederlandse seizoenen van Wie is de Mol? naar Netflix? Netflix heeft in het verleden wel series van de NPO toegevoegd aan het aanbod, maar de kans dat realityreeksen zoals Wie is de Mol? ooit op de streamingdienst komen is zeer gering.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?