Laatste nieuws over Netflix

Wie Is De Mol? taferelen in Better Call Saul

bettercallsaulep7

Wie Is De  Mol? is een razend populair programma op de publieke omroep. Wekenlang zitten miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd om te ontdekken wie de Mol is binnen de groep. Nu heeft dat weinig met Better Call Saul te maken, maar er is wel een overeenkomst. De kijkers van WIDM? zijn namelijk dol op de verborgen berichten in het programma en wat blijkt nu? Ook in Better Call Saul zaten tal van verborgen boodschappen.

In een vliegensvlug filmpje doet Netflix uit de doeken wat deze verborgen boodschappen precies waren. De maker van Better Caul Saul, Vince Gilligan, heeft er namelijk voor gekozen om alle slechteriken in de serie rode kleren aan te trekken en alle goedwillende personen hebben iets blauw gekleurd aan. Ook de kleding die Saul Goodman zelf aan heeft is hier op afgestemd. Is hij bezig om de wereld op een positieve manier te verbeteren, dan draagt Saul (of Jimmy) blauwe kleding. Is hij echter bezig met activiteiten die niet toegestaan zijn, zoals in zijn tijd van Slippin’ Jimmy, dan is er altijd wel een roodgekleurd kledingstuk te spotten.

Niet alleen Wie Is De Mol? is dus dol op de verborgen boodschappen. Ook Vince Gilligan houdt hier van. Hij maakte ook Breaking Bad, waar Better Call Saul een spin-off van is, en ook die succesvolle serie stond bol van de geheimen berichten!

Bekijk hieronder het filmpje waaruit duidelijk wordt wie de good guys en wie de bad guys zijn. Let wel op, want het gaat vliegensvlug! Had jij deze verborgen boodschap al lang in de smiezen? Wij niet!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?