Laatste nieuws over Netflix

Wie is de vader van Charmaine’s tweeling?

Het vierde seizoen van Virgin River eindigde met een gigantische cliffhanger. Charmaine heeft altijd beweerd dat de baby’s die ze verwacht van Jack zijn. Tot ze tijdens de cliffhanger ineens bekendmaakt dat ze toch niet zwanger is van Jack, maar wie is dan wel de vader van Charmaine’s tweeling?

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Virgin River seizoen 4 nog niet hebt gezien

Charmaine in paniek

In de seizoensfinale van Virgin River vertrekken Mel en Jack met spoed naar het huis van Charmaine. Als ze eenmaal bij het huis zijn aangekomen, zit Charmaine op de grond tegen de bank aan. Ze heeft moeite met ademhalen. Terwijl Mel haar probeert te kalmeren, wordt Charmaine alleen maar angstiger. Ze is bang dat ze haar baby’s zal verliezen. Wanneer Charmaine steeds verder in paniek raakt, zegt ze dat ze de baby’s zal verliezen vanwege karma. Ze heeft namelijk gelogen. Charmaine floept eruit dat Jack niet de vader is van de tweeling.

Wie is de vader van Charmaine’s tweeling?

De vraag die dan rest: Wie is wel de vader van Charmaine’s tweeling? Veel kijkers van Virgin River zullen niet geschrokken zijn door de onthulling. Al langere tijd twijfelen ze eraan of Jack de vader wel kan zijn. Nu Jack is uitgesloten, is het de grote vraag van wie de tweeling dan wel is. Is het iemand die we al kennen? Is het dan toch Todd? Of is het een andere inwoner van Virgin River? De theorieën op een rijtje:

Todd

Todd lijkt de meest logische vader van de tweeling van Charmaine. Hij is tenslotte degene bij wie Charmaine terechtkwam toen de relatie met Jack strandde. Qua tijdlijn zou het echter niet helemaal kloppen. Wanneer we Todd voor het eerst leren kennen, zegt hij haar drie weken te kennen. Maar aangezien Charmaine eerder ook al loog over dat Jack de vader is van de tweeling, hebben ze over hun ontmoeting misschien ook wel gelogen.

Mike

Een andere optie zou Mike kunnen zijn. Die theorie is vooral gebaseerd op een gesprek tussen de detective en Jack. Terwijl Jack vertelt dat hij zich zorgen maakt over het vaderschap, stopt Mike met het maken van oogcontact. Ongemakkelijk zegt hij dan: “Ik weet niet wat ik moet zeggen, je zit in een moeilijke positie. Als ik iets kan doen, laat het me weten.” Zou Mike er wat mee te maken hebben?

Brady

Misschien een vergezochte theorie, maar ook Brady kunnen we nog niet helemaal uitsluiten. Vooral omdat hij er zelf al eens een grapje over maakte. Zo vertelde hij: “Ik maakte op de set altijd een grapje van: Het is Brady’s tweeling. Maar we zien Charmaine en Brady nooit samen.” Toch kunnen we ons dit maar moeilijk voorstellen. Vooral nu het net zo goed gaat tussen Brie en Brady.

Iemand die we nog niet ontmoet hebben

Het kan natuurlijk ook zijn dat het iemand is die we nog helemaal niet kennen. Sterker nog, het kan ook een donor zijn geweest. Vooral als we nog even terugdenken aan een aantal uitspraken die Charmaine eerder deed. Zo vertelde ze aan Mel dat ze ‘niet dacht dat ze zwanger kon worden’. En vertelde ze Jack dat dit misschien wel ‘de laatste kans is om moeder te worden.’

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?