Laatste nieuws over Netflix

Wie is Fred Willard uit Space Force?

Fred Willard Space Force

De eerste aflevering van Space Force wordt opgedragen aan Fred Willard. De acteur overleed vlak voor de release van de serie. Al komt hij in iedere aflevering voorbij, de makers kozen ervoor om hem al bij de eerste episode te eren.

Wie is Fred Willard?

Fred Willard overleed op 15 mei 2020 op 86-jarige leeftijd in Los Angeles. De acteur is beroemd geworden in de jaren’70. Hij was eerst de sidekick van Jerry Hubbard in Fernwood 2 Night. Daarna volgde een glansrijke komediecarrière, met in de laatste jaren ook diverse gastrollen in grote komedieseries. Zo was hij te zien in Roseanne, Mad About You, Everybody Loves Raymond en King of the Hill. De laatste jaren was hij ook te zien in Modern Family als Frank Dunphy, de vader van Phil.

Fred Willard speelt Fred Naird in Space Force

In Space Force heeft Fred Willard opnieuw de rol van de vader van de hoofdrolspeler. Als een zeer breekbare vader belt hij regelmatig met General Mark R. Naird. Met trillende arm komt Fred Naird in beeld en is duidelijk dat Fred Willard tot de laatste snik door is gegaan met acteren. Vrijdag 15 mei 2020 overleed hij, twee weken voor de release van Space Force.

Fred Willard geëerd in Space Force

Zodoende is hij in het volledige eerste seizoen te zien en is de eerste aflevering aan hem opgedragen. De aftiteling opent met de tekst In Loving Memory of Fred Willard.