Laatste nieuws over Netflix

Wie is Mark Blum uit eerbetoon You seizoen 3?

Wie is Mark Blum uit eerbetoon You seizoen 3? Het derde seizoen van You is sinds vrijdag 15 oktober te bekijken op Netflix en aan het einde van de eerste aflevering zit een eerbetoon aan Mark Blum. “In loving memory Mark Blum”, valt er te lezen. Mark Blum blijkt in het verleden zelf een rol gehad te hebben in de serie. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Mark Blum uit het eerbetoon van You.

Acteur

Mark Blum werd op 14 mei 1950 geboren in Newark, New Jersey. Hij studeerde aan Columbia High in Maplewood en besloot in de jaren ’70 te starten met acteren. Het leverde hem in de jaren die daarop volgden onder meer rollen op in Lovesick, Desperately Seeking Susan, Crocodile Dundee en Blind Date. Ook kreeg hij verschillende rolletjes in tv-series met onder meer NYPD Blue, Sweet Surrender en Frasier.

In een meer recenter verleden had Blum ook nog de nodige acteerklussen te pakken. Zo was hij nog te zien in Succession en vertolkte hij in 2018 in het eerste seizoen van You de rol van Mr. Mooney. Blum was als zijn personage Mr. Mooney de eigenaar van Mooney’s, de boekenwinkel waarin een groot deel van het eerste seizoen zich afspeelde. Joe Goldberg heeft een hoop van hem geleerd.

Mark Blum uit eerbetoon You overleden

Mark Blum kwam op 25 maart 2020 op 69-jarige leeftijd te overlijden. Blum overleed aan de gevolgen van COVID-19. Hij liet zijn vrouw Janet Zarish (Natalie Bannon uit As the World Turns) na. Madonna werkte in het verleden samen met Blum en schreef na het overlijden van Blum al een eerbetoon: “Dit is echt tragisch en mijn hart gaat uit naar hem, zijn familie en zijn dierbaren. Ik herinneren me hem als grappig, warm, liefdevol en professioneel mens toen we samen Desperately Seeking Susan maakten.

You Mark Blum Netflix serie

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?