Laatste nieuws over Netflix

Wie is Stephen Campbell uit eerbetoon The Walking Dead seizoen 11

Wie is Stephen Campbell uit The Walking Dead. Aflevering 9 van seizoen 11, genaamd No Other Way, wordt afgesloten met een eerbetoon aan Campbell. In Loving Memory of Stephen Campbell, kwam er in beeld. Maar wie is Stephen Campbell en wat was zijn bijdrage aan The Walking Dead?

Stephen Campbell bij The Walking Dead

Op 4 november 2021 kwam er op Facebook een hartverscheurend bericht van zijn dochter Aubrie over de dood van Stephen Campbell. Hij is slechts 65 jaar geworden en liet vijf kinderen achter. Campbell overleed in zijn huis in Winter Park, Florida. Al sinds de jaren’80 was hij actief als cameraman in de showbusiness en een vast gezicht van de crew van The Walking Dead. Ook veel acteurs hebben dan ook verslagen gereageerd op het nieuws, te zien in onderstaande socialposts.

Campbell werkt met Michael Jackson

In 1984 brak Campbell door als assistent cameraman op de Thriller World Tour van Michael Jackson. Vier jaar later ging hij nogmaals op tournee met Jackson, om vervolgens dertig jaar films en series te maken in de regio Florida. In 2013 verhuisde hij naar Atlanta om te werken aan The Walking Dead. Zeven seizoenen lang was hij een belangrijke schakel achter de schermen.

Reacties van cast en showrunner op overlijden Stephen Campbell

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?