Laatste nieuws over Netflix

Wie is Tobias ‘Toby’ Core uit eerbetoon The Blacklist?

Wie is Tobias ‘Toby’ Core uit eerbetoon The Blacklist? In het achtste seizoen van The Blacklist zit een eerbetoon verwerkt. In aflevering twaalf van het achtste seizoen genaamd Rakitin wordt afscheid genomen van Tobias ‘Toby’ Core. Op het eerbetoon verscheen de tekst: ‘In Memory of Tobias ‘Toby’ Core 1973 – 2021′. Maar wie was hij en wat heeft hij betekend voor de serie?

Tobias ‘Toby’ Core

Veel over Tobias Core is er niet bekend. Wat we wel weten, is dat Tobias Core een gewaardeerd lid was van het team van The Blacklist achter de schermen. Wat zijn rol daar precies was, is vrij onduidelijk. Zo zou hij deel kunnen zijn geweest van de cameraploeg, de kunstafdeling, de visagie of werkzaam zijn geweest als assistent-regisseur.

Toch siert het The Blacklist dat het de tijd en moeite neemt om een man achter de schermen te eren. Uit het eerbetoon viel op te maken dat Core is geboren in 1973 en dat hij eerder dit jaar is overleden. Waaraan hij is overleden, is echter niet bekendgemaakt.

Assistent regisseur

Op IMDb is een Tobias Core te vinden die werkzaam was als assistent regisseur. Aangezien daar geen The Blacklist bij wordt vermeld, is het niet duidelijk of dit om dezelfde Tobias gaat. Eerder nam de cast van The Blacklist al afscheid van Clark Middleton en Brian Dennehy.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?