Laatste nieuws over Netflix

Wie zijn de nieuwe gezichten in Undercover seizoen 3?

De eerste aflevering van seizoen 3 van Undercover ging afgelopen zondag in première op Netflix en introduceerde een hoop nieuwe gezichten. Maar wie is wie: welke nieuwe acteurs spelen een hoofdrol?

Nieuwe personages Undercover seizoen 3

De Nederlandse actrice Nazmiye Oral en de Duitse acteur Murat Seven zijn in het derde seizoen van de succesvolle Netflix-serie Undercover te zien als het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut, dat aan het hoofd staat van een drugsbende die geweld niet bepaald schuwt. Naast Nazmiye en Murat maken Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga hun intrede in het derde seizoen van de serie.

Serkan en Leyla Bulut

Ferry Bouman heeft een tijdlang achter de tralies doorgebracht, maar als de ene drugsbaron sneuvelt staat de andere op. Serkan en Leyla Bulut hebben het machtsvacuüm gebruikt om zélf heel erg groot te worden. Gaan er drugs van hand tot hand, dan is er een kans van honderd procent dat dit Turkse echtpaar een dikke vinger in de pap heeft. Ferry heeft het toneel echter weer bestegen en het personage van acteur Frank Lammers had het niet zo naar zijn zin als industrieel afwasser. Eigenlijk heeft hij maar één talent: in drugs handelen, maar al snel komt hij erachter dat Serkan en Leyla Bulut die wereld nu in handen hebben.

Ingrid Braafheid

Dat was niet de enige schok waar Bouman mee te maken kreeg, want toen hij zijn ex Danielle opzocht kwam hij erachter dat zij nu een relatie heeft met Ingrid Braafheid, gespeeld door Sarah Janneh, die eerder te zien was in onder andere Soof 3 en Flikken Maastricht. Danielle heeft van haar hobby haar werk gemaakt, want ze runt nu een hondensalon, Queeny’s, ‘met de beste shampoos, de beste kammen en de beste lotions’. Daarbij wordt ze gesteund door haar nieuwe liefde Ingrid, die niets van Ferry lijkt te willen weten.

Timur Celik

Gökhan Girginol speelt de rol van Timur Celik, de ‘right-hand man’ van het echtpaar Bulut. Als Ferry zijn rentree maakt in de drugswereld grijpt hij in, waarbij hij de voormalige xtc-handelaar duidelijk maakt: “De regels zijn een beetje veranderd, hè? Als je aan onze klanten komt, hebben we een groot probleem…”

Yusuf Celik

Yusuf Celik, gespeeld door Ilker Delikaya, komt aan het begin van de eerste aflevering van Undercover 3 aan bod: hij legt een undercoveragent om. Opvallend is dat deze gangster zijn naam deelt met de lijsttrekker en fractievoorzitter van de PvdA in Tilburg, die de afgelopen dagen allerlei berichtjes kreeg. Aan het Algemeen Dagblad vertelt hij dat hij er wel om kan lachen: “Maar het blijft wel raar als je je naam zo hoort vallen. En dat ook nog eens in het gebied waar we zoveel praten over de aanpak van ondermijnende criminaliteit.” Daar voegt hij aan toe: “Yusuf Celik is wel een populaire naam. De achternaam is wel een beetje het Jansen van Turkije.

Tanguy Dupont

Aflevering 2 van Undercover 3 betekende de intrede van politieagent Tanguy Dupont, gespeeld door Wouter Hendrickx, aan wie overduidelijk een luchtje hangt… We hebben immers al vernomen dat de Buluts (mogelijk) een mol hebben bij de politie, en het echtpaar is de autoriteiten steeds nét een stapje voor. De Turkse ‘drugstortelduifjes’ waren bijvoorbeeld op de hoogte van de naderende inval bij de Festival Shop, waar de PMK in allerijl in allerlei vrachtwagens werd geladen. Waren ze getipt door Dupont? Undercover lijkt het je te willen laten geloven!

➡ Uitzendschema Undercover seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?