Laatste nieuws over Netflix

Wie spreken de Nederlandse stemmen in van Jurassic World: Kamp Krijtastisch

Wie spreken de Nederlandse voice-over stemmen in van Jurassic World: Kamp Krijtastisch? De legendarische filmreeks die begon met Jurassic Park is inmiddels uitgegroeid tot een volledige franchise. Daar sluit Netflix zich nu ook bij aan met deze animatieserie. Een mooie kennismaking voor de nieuwe generatie met alle gevaarlijke dinosaurussen. De serie is met Nederlandse audio te bekijken. In dit artikel leggen we je precies uit wie welke stem inspreekt.

Nederlandse stemmen

Voor de nieuwe animatieserie Jurassic World: Kamp Krijtastisch heeft Netflix een aantal Nederlandse acteurs gevraagd om de Nederlandse stemmen op zich te nemen. De meest bekende naam hierbij is Charly Luske. De zanger heeft ook al heel wat stemwerk op zijn naam staan. Zoals in Madagascar 3, in de Hotel Transylvania-films is hij Dracula en Gary in The Muppets. Nu vertolkt hij de rol van Dave.

Andere stemmen zijn ingevuld door onder meer Jip Bartels, Fé van Kessel en Bo Bellamy. In Nederland het de serie Jurassic World: Kamp Krijtastisch, de Engelse titel is Jurassic World: Camp Cretaceous. Wil je de film met Engelse audio kijken? Dat kan door de taalinstelling aan te passen in de serie.

Nederlandse stemmen in Jurassic World: Kamp Krijtastisch

  • Jip Bartels als Ben
  • Fé van Kessel als Brooklynn
  • Bo Bellamy als Darius
  • Charly Luske als Dave
  • Sander van Amsterdam als Kenji
  • Emma Pelckmans als Roxie
  • Sofie Heus als Sammy
  • Mylene Waalewijn als Yasmina

Jurassic World: Kamp Krijtastisch

In Jurassic World: Kamp Krijtastisch zijn zes tieners geselecteerd voor een exclusieve, once-in-a-lifetime ervaring. Ze worden uitgenodigd om een nieuw avonturenpark op het eiland Isla Nubar te bezoeken. Maar als de dinosaurussen op het eiland uitbreken en chaos veroorzaken, zitten de jonge kampeerders als ratten in de val. De zes tieners zijn niet in staat om de buitenwereld te bereiken en zitten vast op het eiland. Ze moeten elkaar leren vertrouwen, hun diepste geheimen delen en op elkaar rekenen om dit avontuur te kunnen overleven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?