Laatste nieuws over Netflix

Wie spreken de Nederlandse stemmen in van The Willoughbys?

Wie spreken de Nederlandse voice-over stemmen in van The Willoughbys? Netflix heeft met de nieuwe familie film The Willoughbys misschien wel de volgende Klaus te pakken. De film wordt op woensdag 22 april toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarmee is hij precies op tijd voor de meivakantie. Ideaal, want de film is uiterst geschikt voor kinderen nu hij ook volledig in het Nederlands te bekijken is. In dit artikel leggen we je precies uit wie welke stem inspreekt.

Nederlandse stemmen

Voor de nieuwe animatiefilm The Willoughbys heeft Netflix een aantal Nederlandse acteurs opgetrommeld om de Nederlandse stemmen in te spreken. Om te beginnen is Patrick Martens binnengehaald om de stem van Tim Willoughby in te spreken. Tim is de grote broer van Jane en de Barnabys. De rol van Jane wordt vertolkt door Vajèn van den Bosch. “Jane kan niet ophouden met zingen over haar leven en dat geeft haar een heel goed en fijn gevoel”, aldus Vajèn. We gaan de actrice dan ook veel horen zingen in de film.

Wart Kamps is verantwoordelijk voor de stemmen van de Barnaby tweeling. Daarnaast zijn er ook rollen voor Tjitske Reidinga (moeder), Paul Groot (vader), Soundos el Ahmadi (oppas), Murth Mossel (commandant Melanoff) en Johnny Kraaijkamp jr. (kat).

Nederlandse stemmen in The Willoughbys

  • Patrick Martens – Tim Willoughby
  • Vajèn van den Bosch – Jane Willoughby
  • Wart Kamps – Barnaby tweeling
  • Tjitske Reidinga – Moeder
  • Paul Groot – Vader
  • Soundos el Ahmadi – Oppas
  • Murth Mossel – Commandant Melanoff
  • Johnny Kraaijkamp jr. – Kat

The Willoughbys

In the Willoughbys volgen we het verhaal van een aantal kinderen die genoeg hebben van hun ouders. De kinderen krijgen geen aandacht en worden regelmatig vergeten door hun ouders. Ze bedenken dan ook een plan om een tijdje van hun ouders af te zijn. De kinderen sturen hun ouders op een reis. Een reis die er in eerste instantie perfect uitziet, maar ondertussen… Als de ouders weg zijn, besluiten de kinderen een perfect onvolmaakt gezin te vormen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?