Laatste nieuws over Netflix Prijsvragen

Win 2 maanden gratis Netflix kijken!

Toen iets meer dan een jaar geleden bekend werd dat Netflix naar Nederland zou komen waren wij direct enthousiast. Net als veel andere Nederlanders konden wij niet wachten totdat de VOD-dienst daadwerkelijk gelanceerd zou worden.

Op 11 september was het dan zover en konden we eindelijk gebruik gaan maken van Netflix. Net als veel andere gebruikers uit Nederland misten echter een eenvoudig overzicht van het Netflix aanbod in Nederland. Dit is één van de redenen geweest om deze website te starten. Wij houden dagelijks het aanbod van Netflix in Nederland bij. Daarnaast zijn wij ook de laatste nieuwtjes over Netflix gaan delen.

Kennelijk werd dit allemaal erg gewaardeerd, want op Twitter weet de Netflix-abonnee ons goed te vinden. Zo goed dat we nu op 3000 volgers zitten! Dat vinden wij een mooie mijlpaal en om onze volgers te bedanken voor het volgen geven wij een Netflix cadeaukaart weg. De winnaar kan hiermee twee maanden gratis Netflix kijken!

Wil jij ook winnen? Dat kan, als je Twitter gebruikt tenminste. Volg ons Twitter-account (@NLNetflix) en retweet onderstaande tweet! Op 14 februari, Valentijnsdag, maken wij de winnaar bekend!

Netflix-Nederland is overigens ook actief op andere social media. Like ons op Facebook, of ‘plus’ ons op Google+

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?