Prijsvragen

Win een bezoek aan de agenten die joegen op Pablo Escobar

Op 8 mei (De Meervaart) en 9 mei (Oude Luxor Theater) vertellen DEA-agenten Javier Pena en Steve Murphy in Amsterdam en Rotterdam alles over hun rol in de jacht op de meest beruchte drugsbaas allertijden, Pablo Escobar. Hun verhaal vormde de basis voor de extreem populaire Netflix-serie Narcos en bij ons kon je kaartjes voor deze avonden winnen!

Over de hoogtijdagen en ondergang

Pena en Murphy vertellen alles over de opkomst en hoogtijdagen van het Medellínkartel en de rol van de DEA bij de ondergang van hun leider, ‘The King of Cocaine’, Pablo Escobar. Het publiek krijgt nooit eerder vertelde verhalen te horen en heeft tevens de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de Q&A. De tickets voor deze bijzondere avonden kosten €31,50 (excl. servicekosten) en zijn te koop via Ticketmaster.

Koop kaarten voor Capturing Pablo in De Meervaart (8 mei)

Koop kaarten voor Capturing Pablo in het Oude Luxor Theater (9 mei)

Netflix-Nederland.nl mocht van Greenhouse Talent, organisator van Capturing Pablo, vier keer twee kaartjes weggeven! Middels een prijsvraag boden wij jou de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij Capturing Pablo in theater De Meervaart in Amsterdam op 8 mei. Via Facebook kun je kans maken op kaartjes voor Capturing Pablo in het Oude Luxor Theater, op 9 mei mei.

De winnaars zijn inmiddels bekend: Melissa Nuis gaat samen met een vriend of vriendin op 8 mei naar De Meervaart en dat geldt ook voor Bart Veuger, een dag later zijn Michael Christiaanse en Laura van der Leeuw van de partij in het Oude Luxor Theater. Ook zij mogen iemand meenemen. Alle winnaars zijn per email inmiddels benaderd en wensen we een leuke avond!

Het leven van drugsbaas Pablo Escobar klinkt als een spannende film. Zijn Medellínkartel was op het hoogtepunt goed voor zo’n 80% van de wereldwijde cocaïnehandel, er werd maar liefst 60 miljoen dollar per dag verdiend en er wordt geschat dat Escobar verantwoordelijk was voor zo’n 8.000 moorden. Op 2 december 1993 kwam een einde aan het leven van Escobar toen hij tijdens zijn arrestatie werd doodgeschoten.

DEA(Drugs Enforcement Administation)-agenten Javier Pena en Steve Murphy waren verantwoordelijk voor deze bijna onmogelijke arrestatie en nu delen zij hun verhaal met de wereld. Begin jaren ’90 werden beide agenten overgeplaatst naar Bogota met maar één opdracht: het neerhalen van het Medellínkartel en zijn leider. Het verhaal van de agenten gaat ieders verbeelding voorbij, maar scriptschrijver Chris Brancato en regisseur José Padilha wisten het verhaal om te toveren tot de populaire Netflix-serie Narcos.

Capturing Pablo – an evening with DEA agents Javier Pena and Steve Murphy is een must-see voor liefhebbers van de serie Narcos!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?