Laatste nieuws over Netflix Prijsvragen

Mijlpaal bereikt, winnaar Chromecast bekend!

We hebben 7000 volgers op Twitter! Zaterdag 17 januari verwelkomden we alweer onze zevenduizendste volger. Zoals iedere mijlpaal gaan we ook  volgers. We geven  namelijk een Google Chromecast weg! Het enige dat je hoeft te doen is onderstaande tweet retweeten 🙂

Netflix is een regelrechte hit in Nederland. Het is inmiddels bijna anderhalf jaar beschikbaar in ons land en al meer dan een miljoen mensen maken er gebruik van. Er zijn talloze manieren om films, series, documentaires en cabaretshows van Netflix te bekijken. Inmiddels is Netflix ook het verschil aan het maken met de populaire Origanals. Marco Polo en Lilyhammer zijn net online en de derde seizoenen van House of Cards en Orange is the New Black zijn op komst.

Op onze speciale Netflix op TV-pagina hebben we de verschillende opties beschreven, maar voor ons is de Chromecast toch wel de favoriet vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Daarom gaven wij om onze Twitter-mijlpaal te vieren één Chromecast weg. Meedoen was heel simpel. Het enige wat je hoefde te doen was bovenstaande tweet retweeten en vervolgens afwachten of je gewonnen had. Ook bij onze vorige mijlpaal, bij 5000 Twitter-volgers, gaven we een Chromecast weg en de winnaar was daar heel blij mee. In het najaar bij 6000 was het raak voor @Niektwiet. Retweet bovenstaande tweet en misschien ben jij de volgende winnaar!

Inmiddels is de retweetactie ten einde gekomen en is de winnaar van de Chromecast bekend gemaakt. De prijs is gewonnen door @djoiszle! Voor Joyce wordt het kijken van films en series die op Netflix staan nu helemaal een feestje! Gefeliciteerd met je prijs Joyce! Bedankt voor het meedoen, op naar de 8000 volgers, op de naar de volgende winactie :)!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?