Laatste nieuws over Netflix

Winnen: Bezoek de Making a Murderer-advocaten

Making a Murderer in Nederland Meervaart
De advocaten van Steven Avery, bekend van Making a Murderer, komen naar Nederland. De Netflix Original documentairereeks maakte dit jaar de tongen los. Avery zat achttien jaar onschuldig vast, kwam vrij, maar verdween daarna weer achter de tralies, omdat hij een moord zou hebben gepleegd. In Making a Murderer tonen de advocaten Dean Strang en Jerry Buting dat de zaak rammelt aan alle kanten. De advocaten komen naar Nederland om hun verhaal te doen en jij kunt hier kaartjes voor winnen!

Nog steeds trekt de zaak van Steven Avery wereldwijd veel aandacht. Om de paar weken verschijnen er wel ontwikkelingen in de zaak. De advocaten van Avery zitten dan ook niet stil. In seizoen twee van Making a Murderer zullen we daar meer van gaan zien. Ondertussen weten we onder meer dat het neefje van Avery, Brendan Dassey, binnenkort mogelijk vrij komt. Hij werd medeplichtig geacht, maar zijn verklaringen bleken onrechtmatig te zijn verkregen. Het openbaar ministerie krijgt echter nog een kans om in beroep te gaan tegen het besluit van de federale rechter.

Win kaarten voor A Conversation on Making a Murderer

Nederlandse Making a Murderer fans krijgen op 20 maart de kans om twee belangrijke voorvechters van gerechtigheid, de advocaten Dean Strang en Jerry Buting, live te horen en te zien tijdens hun ‘A Conversation on Justice’-tour. Ze gaan uiteraard in op de zaak van Avery en de gevolgen van de documentaire, maar ook op het Amerikaanse rechtssysteem in het algemeen. De avond in De Meervaart in Amsterdam wordt op 20 maart afgesloten met een interactieve Q&A waarbij bezoekers de kans krijgen om hun vragen te stellen. Netflix-Nederland.nl mag van Greenhouse Talent drie keer twee kaartjes weggeven! Wil jij dus aanwezig zijn bij ‘A Conversation on Justice’, vul dan onderstaande prijsvraag in!

Koop tickets!

Over A Conversation on Justice | Meer informatie | Kaartverkoop

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?