Laatste nieuws over Netflix

Winterslaap Riverdale verlengd; seizoen 6 loopt verdere vertraging op

Het vervolg van het zesde seizoen van Riverdale laat nog langer op zich wachten. De winterslaap van de serie is dit jaar toch al erg lang en zou een kleine drie maanden bedragen. Daar zijn nog eens wat weken bijgekomen.

Riverdale seizoen 6 met Sabrina

In november en begin december was er een special te zien van Riverdale, bestaande uit vijf afleveringen. Eén van de bijzonderheden was dat Sabrina haar intrede deed, nadat ze de afgelopen jaren haar eigen serie had. Deze special was in het leven geroepen om de seizoenen weer een normaal ritme te geven. Door de pandemie was dat de afgelopen twee jaar wel anders.

Critits Coice Awards gooit roet in het eten

Met een vijfdelige special, gevolgd door een reguliere reeks afleveringen moet het zesde seizoen tot de zomer draaien. Dan kan vervolgens in het najaar van 2022 een nieuw ‘normaal’ seizoen starten. Zo zou seizoen 6 worden hervat op 6 maart, waarbij de aflevering op 7 maart in Nederland op Netflix te zien zou zijn. De Critits Choice Awards zijn echter uitgesteld, waardoor The CW het uitzendschema van Riverdale ook om heeft gegooid. De serie gaat nu pas verder op 20 maart en daardoor komt de aflevering op 21 maart op Netflix.

Volledige uitzendschema Riverdale seizoen 6

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?