Laatste nieuws over Netflix

Wordt Demarcus Family Rules de Kardashians van Netflix?

Demarcus Family Rules wordt een eerste voor Netflix. Realityseries zijn er al wel in alle soorten en maten, maar een opvallende familie volgen was er nog niet bij. Tot nu. Demarcus Family Rules verschijnt half augustus op Netflix.

Jay en Allison Demarcus

Het realitygenre is al jaren ontzettend populair. Denk maar aan The Kardashians, die met legio shows nonstop worden gefilmd. The Real Housewives zijn ook te vinden op Netflix met diverse varianten en nu gaat de streamingdienst aan de slag met een eigen serie. Jay en Allison Demarcus staan centraal in Demarcus Family Rules.

Bassist van Rascal Flatts

Jay Demarcus is de bassist van Rascal Flatts, een countryrockband uit Ohio. In Nederland is de band misschien minder bekend, dat is in Amerika wel een ander verhaal. Maandelijks heeft Rascal Flatts op Spotify zeven miljoen luisteraars en er zijn vier nummer die meer dan honderd miljoen keer beluisterd zijn. In januari van dit jaar kondigde de band aan ermee te gaan stoppen.

Miss Tennessee

Hierdoor heeft Jay nog meer tijd voor zijn gezin, waaronder zijn vrouw Allison. Zij is voormalig Miss Tennessee en heeft vervolgens geacteerd en gepresenteerd. De familie Demarcus heeft de schaapjes dus wel op het droge, zo blijkt ook uit de trailer van hun realityshow. Of ze met Demarcus Family Rules het grote succes kunnen evenaren van andere realityshows zal vanaf woensdag 19 augustus blijken. Dan komt het eerste seizoen op Netflix.

Bekijk de trailer van Demarcus Family Rules

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?