Laatste nieuws over Netflix

Wordt dramaserie Tiny Pretty Things de nieuwe Pretty Little Liars?

Netflix lijkt met Tiny Pretty Things een kruizing tussen Black Swan en Pretty Little Liars te pakken te hebben. Vanaf 14 december kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met de gloednieuwe tienerserie. Netflix heeft inmiddels de officiële trailer en het plot van de serie bekendgemaakt.

Gebaseerd op boek

Tiny Pretty Things is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton en speelt zich af in de wereld van een eliteballetschool. Een groep tieners strijdt tegen elkaar voor de beste rollen en die strijd gaat ver. Zo trapt de serie af op het moment dat de student Cassie Shore van een gebouw wordt geduwd. Haar vervangster komt in een wereld van leugens, verraad en moordende concurrentie terecht.

De officiële synopsis beschrijft de serie als volgt: “Wanneer een tragedie toeslaat op de meest prestigieuze balletschool van Chicago, waar iedere danser zowel je vriend als vijand is in een strijd om felbegerede rollen, dreigen geheimen op tafel te komen die een wereldberoemde instelling ten val kunnen brengen.”

Tiny Pretty Things op Netflix

Tiny Pretty Things komt op 14 december naar Netflix en kent hoofdrollen voor Lauren Holly (Monique), Kylie Jefferson (Neveah), Casimere Jollette (Bette), Daniela Norman (June), Brennan Clost (Shane), Michael Hsu Rosen (Nabil) en Damon J. Gillespie (Caleb). Doordat de serie ons enerzijds meeneemt naar de keiharde wereld van ballet en anderzijds gevuld zit met onheilspellende mysteries, wordt de serie hier en daar al vergeleken met Pretty Little Liars en Black Swan. Bekijk de trailer alvast hieronder en oordeel zelf.

Bekijk de trailer van Tiny Pretty Things

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?