Laatste nieuws over Netflix

Workin’ Moms krijgt een vijfde seizoen

Workin’ Moms is verlengd. CBC heeft besloten om een vijfde seizoen te bestellen van de zeer succesvolle komedieserie. Dit is het eerste goede nieuws dat CBC sinds enige tijd brengt, want andere series die bij ons op Netflix te zien zijn werden in de afgelopen periode namelijk gecanceld.

CBC en Netflix werken samen

De afgelopen jaren hebben CBC en Netflix een aardige samenwerking opgebouwd. Series van de Canadese omroep worden mondiaal verspreid door de streamingdienst. De meest bekende titel hiervan zal Anne met een E zijn, maar ook Northern Rescue. Anne met een E werd afgelopen najaar gecanceld na drie seizoenen. Northern Rescue bleef zelfs beperkt tot één seizoen.

Workin’ Moms seizoen 5

Workin’ Moms is hierop dus duidelijk een uitzondering, want deze komedieserie gaat al op voor een vijfde seizoen. Vier jonge moeders moeten na de geboorte van hun kind weer aan het werk. En dat is allerminst een peulenschilletje. Wat ze allemaal te wachten staat wordt op vaak hilarische wijze weergegeven. Op CBC wordt het vijfde seizoen verwacht aan het begin van 2021, waardoor op Netflix net zoals dit jaar een release in het voorjaar verwacht mag worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?