Laatste nieuws over Netflix

Workin’ Moms seizoen 6 komende maand al op Netflix

Workin’ Moms gaat alweer bijna verder op Netflix. Het zesde seizoen komt namelijk sneller dan verwacht naar de streamingdienst. Momenteel lopen de afleveringen in Canada en volgende maand is het al raak op Netflix in Nederland. En er komt ook een zevende seizoen!

Sneller dan verwacht

Het vijfde seizoen kwam afgelopen zomer op Netflix en de verwachting was dat ook het zesde seizoen in de zomer zou verschijnen. Dit is dus al iets eerder. Op dit moment zijn er wekelijks afleveringen te zien van de komedieserie op het Canadese CBC, dinsdag 10 mei zal het gehele seizoen vervolgens al op Netflix verschijnen.

Jonge moeders weer aan het werk

Workin’ Moms begon al in 2017 en is uitgegroeid tot een grote hit. Vier jonge moeders moeten na de geboorte van hun kind weer aan het werk. En dat is allerminst een peulenschilletje. Wat ze allemaal te wachten staat wordt op vaak hilarische wijze weergegeven.

Seizoen 7 Workin’ Moms aangekondigd

En behalve de snelle release op Netflix is er meer goed nieuws. CBC heeft de serie namelijk alweer verlengd, er komt een Workin’ Moms seizoen 7. De pre-productie is al in gang gezet en de opnames zullen in de zomer van start gaan. Daardoor ligt het voor de hand dat in 2023 wederom in het voorjaar het zevende seizoen te zien zal zijn in Canada.

Bekijk de trailer van Workin’ Moms seizoen 6

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?