Laatste nieuws over Netflix

XO, Kitty nu al verlengd voor een tweede seizoen

Succesvolle series hoeven momenteel niet lang in spanning te zitten of ze worden verlengd. Opnieuw is namelijk een reeks die een uitstekende start op Netflix kende razendsnel verlengd. XO, Kitty zal terugkeren voor een tweede seizoen.

Binnen een maand duidelijkheid

Voor XO, Kitty wil dat zeggen dat er binnen een maand duidelijkheid is, want de serie verscheen op 18 mei op Netflix. De debuutweek was direct een succes met 72,1 miljoen uur aan kijktijd. Goedlopende series worden dit kalenderjaar door Netflix erg snel verlengd, die gebeurde namelijk ook al met onder meer The Night Agent, The Diplomat en afgelopen dagen al met Perfil Falso.

Spin-off To All the Boys

In XO, Kitty zien we Kitty Song Convey terug, dit personage kennen we natuurlijk al van de To All the Boys-films. Jenny Han heeft de serie gemaakt aan de hand van de boeken van To All the Boys. Kitty reist rond de wereld naar Zuid-Korea om daar haar vriendje Dae op te zoeken. En alles te leren over het leven van haar overleden moeder.

Antwoorden op cliffhangers

Het eerste seizoen van XO, Kitty eindigt met aardig wat cliffhangers. Want Kitty en Dae gaan uit elkaar, ze ontwikkelt gevoelens voor Yuri en Min Ho geeft toe dat hij verliefd is op Kitty. En dan wordt Kitty ook nog eens van KISS gestuurd… We gaan antwoorden krijgen in seizoen 2 van XO, Kitty, maar wanneer deze op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?