Laatste nieuws over Netflix

You 3, The Witcher 2 en Cobra Kai 4 zijn in 2021 al te zien op Netflix

De kwartaalcijfers van Netflix mochten dan iets tegenvallen, het nieuws dat de leiding van de streamingdienst naar buiten bracht was wel reden tot juichen. In 2021 zullen er namelijk een aantal grote series terugkeren met nieuwe seizoenen.

You en The Witcher

De opnames van You seizoen 3 werden vrij recent afgerond. Daardoor was er al de hoop voor nieuwe afleveringen in 2021 en nu blijkt dit ook het geval. In het laatste kwartaal van 2021 is het raak met nieuwe verhalen van Joe Goldberg. Datzelfde gaat op voor The Witcher. De opnames van seizoen 2 zitten erop en nieuwe episodes zullen in oktober, november óf december 2021 te zien zijn op Netflix.

Cobra Kai gaat snel door

Voor allebei deze series hebben de fans dan twee jaar moeten wachten, voor door toedoen van de coronaperikelen. Het wachten op Cobra Kai is een stuk korter. Seizoen 3 werd namelijk in januari gelanceerd op Netflix en toen was al duidelijk dat er al volop gewerkt werd aan het vierde seizoen. Alles opnames zijn geweest en eind dit jaar gaat de revival van Karate Kid dus verder.

Stranger Things duurt langer?

Over Stranger Things – en veel andere grote series – hadden de bazen van Netflix niets te melden. Is dit slecht nieuws? Mogelijk wel, want één van de hoofdrolspelers liet zich onlangs ook al ontglippen dat seizoen 4 van Stranger Things pas ‘volgend jaar’ te zien zal zijn. Het heeft er dus alle schijn van dat er keuzes gemaakt moesten worden met de overvolle kalender. Want waar lange tijd niets opgenomen kon worden, worden er nu onwijs veel producties tegelijkertijd afgedraaid. Vanaf dit najaar hoeven we ons dus in ieder geval niet te gaan vervelen!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?